Un lloc on trobar la solució per a necessitats de creixement de persones, empreses, universitats, centres de recerca, etc.  Ens agrada sentir-nos com a “llevat” i celebrar l’èxit juntament amb els nostres socis.

 

Éssers humans abans de tot! … que treballen dur professionalment (desprès) des de fa molt de temps en activitats relacionades amb el Desenvolupament del Coneixement i l’Educació, Negocis i Vendes, Art i Publicitat + Mitjans de comunicació de masses, Coaching, Suport a diverses necessitats en els camps anteriors.

 

El privilegi d’Acompanyar persones, treballadors, equips o empreses en el seu procés per arribar a ser ‘els millors Ells Mateixos possibles”, és una motivació permanent per créixer també nosaltres, i així ser cada vegada més útils al nostre proïsme.

 

Compartir coneixement és “només” un costat d’aquesta meravellosa vocació + camp d’activitat, que ens permet participar en més qu’avenç intel·lectual: la veritable motivació i la inspiració poden passar en una sala de formació o classe, i és el que ens fascina des de fa molt de temps, sempre projectant els nostres ulls cap al futur.

 

El Business és en si mateix una realitat polifacètica, on l’Art de la Negociació o el Selvatge Instint de Vendes troben un lloc per fusionar-se i produir un camp prometedor de desenvolupament i èxit per a infinitat de professionals. Ens encanta l’oportunitat de participar-hi, en molts nivells diferents.

 

Tot i estar convençuts que la Vida pot ser una mena d’Art si així ho desitgem, també estem molt involucrats en els arts tradicionals (Pintura, Escultura, Dibuix, Literatura), així com amb molts camps relatius (Disseny, AudioVisuals, Còmic , Animació …), des de les arrels principals: Creativitat i Talent, que poden ser sempre estimulats → millor si per nosaltres 🙂

 

     

Des de la nostra àmplia experiència en Desenvolupament del Coneixement, Disseny de Programes d’Educació, Disseny de Formació Professional, etc., i la Implantació respectiva en diversos àmbits, donem suport a la voluntat de creixement de les persones, institucions o empreses, adaptant el seu desenvolupament I camí evolutiu, incloent eventual connexió amb universitats i centres especialitzats.

 

Compartir és un dels nostres més grans desitjos a la vida, de manera que aquesta secció conté alguns consells, suggeriments, exemples, tècniques reeixides, estratègies o simplement maneres de superar reptes tant en entorns personals com professionals. Esperem que gaudiu!

 

La curiositat omple les nostres vides amb entusiasme, experiències i creixement, així que ens sentim feliços de compartir amb els nostres amics i socis, alguns fets molt curiosos que provenen del nostre món (de vegades fins i tot del nostre Univers 🙂 i poden resultar bons per quedar atònits, per reflectir, o ambdues coses alhora!

 

Potser un punt d’inflexió en la vostra vida ve cada vegada que decidiu posar-vos en contacte amb nosaltres 😊   En aquest cas:

WEB·HOME:  www.bernardofacta.com

MAIL: bernardofacta.communication@gmail.com / bernardofacta.comunicacion@gmail.com

PHONE: +34 692 649 552  

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/bernardofacta.communication/

TWITTER:  https://twitter.com/bfacta_com

YOUTUBE:  https://www.youtube.com/channel/UCYWNojK2ohA_b_revSG9Tqw

 

Dosis freqüents d’HUM😊R gràfic ‘sense paraules’ per respirar més feliços, reflexionar sobre la condició humana i el nostre món, o simplement RIURE una estona, descobrint que la vida pot canviar juntament amb les nostres lents d’aproximació. Esperem que gaudiu!